• Lorem ipsum

Brochure praktijkkleding voor fysiotherapeuten

11 Sep 2020
door Rene Esvelt

Sportswearonline praktijkkleding voor fysiotherapeuten

Bent u toe aan nieuwe, functionele kleding maar weet u niet goed wat u zoekt? Graag helpen wij u met het maken van de juiste keus. Er is zoveel op de markt dat het kiezen van de juiste kleding tijd kost, wij helpen u graag met het maken van een keus. 

Sportswearonline heeft representatieve, prettig zittende kleding met een sportieve uitstraling en door met goede merken te werken blijft de kleding lang goed. De kleding die wij leveren kunnen wij voor langere tijd leveren waardoor u een extra bestelling kunt beschikken over dezelfde kleding die u eerder heeft besteld.

Het proces:

  • U laat weten waar u (ongeveer) interesse in heeft, Wij kunnen u adviseren welke opties er zijn en wat de de voors- en tegens zijn. 
  • Wij sturen een proefset met wat artikelen waar u interesse in hebt zodat u de kleding kunt vergelijken en de kleding evt. met uw collega’s kunt overleggen.
  • Als u een keus hebt gemaakt dan sturen wij u een passet op zodat iedereen van uw praktijk de juiste maat kan uitzoeken
  • Als u de kleding wil laten drukken, dan vragen wij een logo waarna de drukker een proefdruk doet. Pas nu uw akkoord laten wij de kleding drukken.

Wij gaan voor optimale klanttevredenheid en willen hieraan geen concessies doen!

Vraag ons naar de mogelijkheden, in onze brochure geven wij een kleine impressie van de populairste artikelen.

Heeft u nog vragen dan helpen wij u graag.

Klik hier voor de brochure: brochure praktijkkleding

 

Wees de eerste om te reageren...
Deel hier jouw mening, opmerkingen of tips!