• Lorem ipsum

Janneke:

'We hebben het gehele team ergotherapeuten aangekleed met nieuwe polo’s en vesten. We zijn erg blij met het resultaat dat van hoge kwaliteit is. Maar SWO onderscheid zich wat ons betreft vooral door de korte lijnen en flexibiliteit bij de totstandkoming van de bestelling. Zo mochten wij alle maten en kleuren geheel vrijblijvend vooraf passen. Denken in oplossingen in plaats van beperkingen is tot slot een belangrijk kenmerk van deze organisatie.'

Hoi Janneke, Ontzettend bedankt voor de moeite die je hebt genomen om een referentie voor ons te schrijven en bedankt voor het compliment! 

Graag gedaan hoor! De service die jullie verlenen kom ik nog zelden tegen, dus er is niets van gelogen!

_______________________________________________________________

Rob:

“Wij waren op zoek naar warme, sportieve jacks voor de collega’s in de onze oefenzaal. Via een collega fysiotherapeut kwamen bij Rene van Sportwearonline.nl terecht. Door het snelle schakelen van René konden we na een eerste gesprek op de praktijk de jack passen en daarna meteen bestellen. Binnen twee weken liep iedereen in nieuwe jacks”.

Sportswearonline is een bedrijf dat met je meedenkt en service hoog in het vaandel heeft staan.

_______________________________________________________________

Lars: 

" Begin september 2020 hebben wij contact gezocht met de klantenservice van Sportswearonline. Voor onze fysiotherapiepraktijk: fysiotherapie de Bleek waren wij op zoek naar Craft bedrijfskleding, in de vorm van polo's, hoodies en half-zips. We waren bekend met de kwaliteit en duurzaamheid van het merk Craft, dus deze keuze was snel gemaakt. De medewerkers van Sportswearonline hebben ons via de mail prima geholpen met het kiezen van de juiste artikelen en vervolgens een aantal exemplaren toegestuurd om te passen. Na keuze van passende maten en materiaal, is direct een offerte gemaakt (inclusief bedrukking) en hebben wij de bestelling gedaan. Nog geen 3 weken later hadden we alle (gedrukte) kleding binnen! Topservice! Ook toen een artikel niet goed bedrukt leek, heeft Sportswearonline direct actie ondernomen. 

Sportswearonline, nogmaals dank voor de prima kwaliteit en goede service!