• Lorem ipsum

Sportswearonline SWO is een webshop die al ruim 10 jaar online sportkleding verkoopt. Onze klanten zijn sportieve mannen en vrouwen die bereid zijn om iets meer te betalen voor een goede kwaliteit sportkleding.  Bij Sportswearonline hebben wij de passie om onze klanten iedere dag weer optimaal te helpen. Wij streven naar de hoogste klanttevredenheid van begin tot eind van het besteltraject.

De ontwikkeling van SWO de afgelopen periode 

In de laatste 1,5 jaar heeft SWO een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Naast een particuliere site hebben wij een zakelijke site toegevoegd om onze zakelijke klanten nog beter te informeren, hebben wij beide websites een professioneel uiterlijk gegeven en deze sites zijn nu ook beiden mobiel te gebruiken. Wij hebben andere merken toegevoegd waaronder Bioracer als zeer succesvol merk. Naast Bioracer volgen er binnenkort meer merken die passen in onze filosofie: kwalitatief goede sportkleding tegen een redelijke prijs.  

De mensen achter Sportswearonline 

Sportswearonline is een webshop wat wordt gerund door 2 gepassioneerde eigenaren, Marlene en Rene. Marlene is degene die de lopende zaken doet waaronder bestellingen, inkopen, voorraad en is een kei in het geven van een optimale klantbeleving, zij straalt klantgerichtheid uit en gaat heel ver in het tevreden stellen van de klanten. Marlene houdt zich het meeste bezig met de particuliere klanten. Rene is afgestudeerd aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding en heeft 25 jaar ervaring in de sportbranche opgedaan. Rene kan verbinding leggen en houdt zich het meeste bezig met de zakelijke klanten en de inhoudelijke sportvragen.